Aanmelden
| Sitemap

Fysiotherapie & Manuele Therapie Zoeterwoude

Corpus Mentis, Centrum Fysiotherapie & Wetenschap te Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Corpus Mentis, Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap in Leiden. Voor uw individuele behandeling of revalidatie door academisch geschoolde behandelaren, voor wetenschappelijk onderzoek en cursussen in Leiden. Belt u voor een afspraak of eventuele vragen.

Multi therapeutisch Centrum voor Fysiotherapie Zoeterwoude

Adresgegevens

Korte Miening 8
2381 BB
Zoeterwoude
071 5804455

Beschrijving

Fysiotherapiepraktijk Multi Therapeutisch Centrum in Zoeterwoude.

Doortast, praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en (sport) Revalidatie in Leiden

Adresgegevens

Schuttersveld 91
2316 ZZ
Leiden
071-5230185

Beschrijving

Doortast is een jonge, professionele praktijk voor fysiotherapie, (sport)revalidatie en acupunctuur in Leiden. Bij pijnklachten aan het bewegingsapparaat helpen wij u met een passende, effectieve behandeling. Na het stellen van de juiste diagnose, gaan wij direct met u aan de slag. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering. U bent bij ons in vertrouwde handen. Door gebruik te maken van verschillende behandelwijzen verhelpen wij uw specifieke klachten zo snel mogelijk. Soms is fysiotherapie voldoende, in andere gevallen kan revalidatie of acupunctuur het herstel extra prikkels geven. We bieden ook groepstherapie├źn aan, zoals een speciaal beweegprogramma voor mensen met diabetes of COPD en groepstraining bij lage rugklachten. Ook als u vragen heeft, bent u welkom in onze praktijk. U vindt ons in het hart van Leiden, dichtbij het NS-station. Daar beschikken we over diverse behandelkamers en een grote oefenzaal. Loop gerust eens binnen, we staan u graag te woord.

Fysiotherapie & Acupunctuur Zoeterwoude

Adresgegevens

Schenkelweg 4A
2381AN
Zoeterwoude
071-5803852

Beschrijving

Fysiotherapie & Acupunctuur te Zoeterwoude.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Zwanenzijde Leiden

Adresgegevens

Mussenplaats 1
2317WB
Leiden
071-5215568

Beschrijving

Alledaagse bewegingen, lopen, tillen, het gaat allemaal gedachteloos. Tot u klachten krijgt en alles pijnlijk, moeilijk of helemaal niet meer gaat. Uw fysiotherapeut, deskundig op het gebied van het bewegend functioneren van de mens, onderzoekt, behandelt, adviseert en begeleidt. Bij uw eerste bezoek wordt er een anamnese afgenomen, waarna een lichamelijk onderzoek volgt. De uitkomst hiervan wordt met u besproken en samen wordt een behandelplan opgesteld, waarna behandeling zal volgen, zo nodig bij u thuis. Het fysiotherapeutisch team van de fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde heeft expertise op het gebied van manuele therapie, bekkentherapie, handtherapie en een inspanningsbeoordeling voor mensen met Burnoutklachten en medische trainingstherapie.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Drs. D. Postel Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Manuele Therapie van Drs. D. Postel in Leiden.

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans te Leiden voor uw fysiotherapie in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.
Manuele Therapie - Fysiotherapie Leiden - Leiden Fysiotherapie - Webdesign Leiden