Aanmelden
| Sitemap

Fysiotherapie & Manuele Therapie Leiderdorp

Corpus Mentis, Centrum Fysiotherapie & Wetenschap te Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Corpus Mentis, Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap in Leiden. Voor uw individuele behandeling of revalidatie door academisch geschoolde behandelaren, voor wetenschappelijk onderzoek en cursussen in Leiden. Belt u voor een afspraak of eventuele vragen.

Doortast, praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en (sport) Revalidatie te Leiden

Adresgegevens

Schuttersveld 91
2316 ZZ
Leiden
071-5230185

Beschrijving

Doortast is een jonge, professionele praktijk voor fysiotherapie, (sport)revalidatie en acupunctuur in Leiden. Bij pijnklachten aan het bewegingsapparaat helpen wij u met een passende, effectieve behandeling. Na het stellen van de juiste diagnose, gaan wij direct met u aan de slag. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering. U bent bij ons in vertrouwde handen. Door gebruik te maken van verschillende behandelwijzen verhelpen wij uw specifieke klachten zo snel mogelijk. Soms is fysiotherapie voldoende, in andere gevallen kan revalidatie of acupunctuur het herstel extra prikkels geven. We bieden ook groepstherapieën aan, zoals een speciaal beweegprogramma voor mensen met diabetes of COPD en groepstraining bij lage rugklachten. Ook als u vragen heeft, bent u welkom in onze praktijk. U vindt ons in het hart van Leiden, dichtbij het NS-station. Daar beschikken we over diverse behandelkamers en een grote oefenzaal. Loop gerust eens binnen, we staan u graag te woord.

Praktijk voor kinder fysiotherapie Zonneveld Leiderdorp

Adresgegevens

Florijn 10
2353TC
Leiderdorp
071 5420495

Beschrijving

Praktijk voor Fysiotherapie, Oefentherapie en Kinderfysiotherapie te Leiderdorp.

Praktijk voor Fysiotherapie Johan de Bes in Leiderdorp

Adresgegevens

Reaal 1
2353 TK
Leiderdorp
06-49093995

Beschrijving

Fysiotherapiepraktijk voor fysiotherapie van Johan de Bes in Leiderdorp. Mijn behandelmethode is gericht op de mens en zijn leven, in gezondheid en in ongezondheid in het bijzonder. Er zal dus altijd naar de hele mens gekeken worden op de verschillende vlakken die gezamelijk zijn geheel vormen. Bij ieder consult zal er onderzoek gedaan worden naar de mentale en fysieke situatie van de patiënt middels een anamnese (vraaggesprek) en een lichamelijk onderzoek.

SMC Rijnland Leiderdorp

Adresgegevens

Draadbaan 30
2352 AW
Leiderdorp
071-341 13 12

Beschrijving

Multidisciplinair centrum voor Fysiotherapie, Manueletherapie, Sportfysiotherapie, Osteopathie, Acupunctuur en Dietiek. Samenwerking met Kinesion en contracten met alle zorgverzekeraars.

Praktijk Fysiotherapie P.A.M. Corver Leiden

Adresgegevens

Bronkhorststraat 43-45
2316SZ
Leiden
071-5219255

Beschrijving

Eerstelijns praktijk fysiotherapie, die deel uit maakt van Medisch Centrum Noord en De Zijl. Specialisaties: sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie v.a. 4jr., parkinson, COPD, reuma, neurologische aandoeningen en verstandelijk gehandicapten. Fysiotherapeuten houden zich bezig met het bewegen van de mens. Vooral als bewegen problemen geeft door bv. pijnlijke of stijve spieren of gewrichten, (sport)blessures, herstel na operaties, een slechte conditie door ziekte, verlammingsverschijnselen na een beroerte, spierziekten, achterstand in motorische ontwikkeling of andere oorzaken waardoor het dagelijks bewegen problemen oplevert.

Praktijk voor Fysiotherapie Ommedijk Leiderdorp

Adresgegevens

Cor Gordijnsingel 60
2353GJ
Leiderdorp
071-5417069

Beschrijving

Onze fysiotherapie praktijk beschikt over een tweetal behandelruimtes en een goed geoutilleerde oefenruimte. Daarnaast hebben wij per 15 september 2007 een dependance bij Felter Sport & Health Centre in sportpark de Bloemerd in Leiderdorp. Wij beschikken over diverse vormen van therapie, waarbij algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie de belangrijkste zijn. Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd en zijn opgenomen in het kwaliteitsregister van het KNGF. Onze visie is: dynamische aandacht voor het individu, waarbij dynamiek staat voor ontwikkeling en beweging. Bewegen staat hoog in het vaandel en wij zijn op allerlei gebieden actief om dit voor u mogelijk te maken. Wij proberen u met onze website van alle denkbare informatie te voorzien. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per fax of per e-mail. Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u ons het beste even bellen.

Praktijk voor Fysiotherapie Lagas Leiderdorp

Adresgegevens

Florijn 10
2353 TC
Leiderdorp
071-5411762

Beschrijving

Ons team van zes professionele fysiotherapeuten en twee oefentherapeuten staat klaar om u de zorg te bieden die bij u past. Praktijk voor Fysiotherapie en Oefentherapie Lagas biedt paramedische zorg op maat: onderzoek, behandeling, begeleiding en training. Wij hebben diverse specialisaties in huis zoals Manueel therapie, Oedeemtherapie, de Mckenzie methode voor behandeling van lage rug-, nek- en andere klachten van het bewegingsapparaat en Oefentherapie Mensendieck.

Praktijk Grootes voor Fysiotherapie en Manuele therapie Leiderdorp

Adresgegevens

Merelstraat 184A
2352VH
Leiderdorp
071-5416294

Beschrijving

Praktijk I.L. Grootes biedt fysiotherapie, manuele therapie, bedrijfsfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie, sportfysiotherapie en fysiotherapie voor patienten met COPD en Reuma.

Fysiotherapie & Manuele therapie Kwikstaartplein Leiderdorp

Adresgegevens

Kwikstaartplein 1
2352 HS
Leiderdorp
071-5414814

Beschrijving

Fysiotherapie & Manuele therapie Kwikstaartplein in Leiderdorp is een moderne, goed geoutilleerde praktijk, waar de aandacht voor de patiënt als mens hoog in het vaandel staat. Middels een scala aan specialisaties en jarenlange ervaring is een team van 3 fysiotherapeuten, manueel therapeuten en een osteopaat in staat een adequate oplossing te bieden voor de meeste bewegingsproblemen.

Fysiotherapie Moes-van Tilburg Leiderdorp

Adresgegevens

Loevestein 17
2352KN
Leiderdorp
071-5890934

Beschrijving

Fysiotherapie Moes-van Tilburg te Leiderdorp. Sinds 1968 kunt u op dit vertrouwde adres aan de Loevestein 17 in Leiderdorp al terecht voor fysiotherapie. De praktijk is een van de oudste fysiotherapiepraktijken van Leiderdorp.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Drs. D. Postel Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Manuele Therapie van Drs. D. Postel in Leiden.

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans te Leiden voor uw fysiotherapie in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.

Fysiotherapie RL Ouwerkerk Leiderdorp

Adresgegevens

Mauritssingel 178
2351EJ
Leiderdorp
071 541 3743

Beschrijving

Fysiotherapie RL Ouwerkerk te Leiderdorp

Maatschap Goudeket Fysiotherapie Leiderdorp

Adresgegevens

Simon Smitweg 1b
2353GA
Leiderdorp
071-5891345

Beschrijving

Maatschap Goudeket voor Fysiotherapie en Manuele Therapie in Leiderdorp.

Hand Fysiotherapie Leiderdorp

Adresgegevens

Simon Smitweg 1b
2353GA
Leiderdorp
071-5894499

Beschrijving

Hand Fysiotherapie in Leiderdorp.

Fysiotherapie v.d. Meij Leiderdorp

Adresgegevens

Winkelhof 1
2353 EH
Leiderdorp

Beschrijving

Fysiotherapie van der Meij te Leiderdorp. Wij zijn een fysiotherapie praktijk waarin fysiotherapie en training een belangrijke rol spelen. Als specialisten in beweging leveren wij, naast behandelen van klachten, een positieve bijdrage aan gezond bewegen, het terugdringen van ziekte verzuim en het voorkomen van (nieuwe) blessures. Op die manier helpen wij u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Uw lichaam verdient immers de beste behandeling, toch? Als u niet goed kunt bewegen, als u niet durft te bewegen of juist meer moet bewegen. De fysiotherapeut is er voor iedereen. Voor jong en oud.
Manuele Therapie - Fysiotherapie Leiden - Leiden Fysiotherapie - Webdesign Leiden