Aanmelden
| Sitemap

Fysiotherapie & Manuele Therapie Voorschoten

Corpus Mentis, Centrum Fysiotherapie & Wetenschap te Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Corpus Mentis, Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap in Leiden. Voor uw individuele behandeling of revalidatie door academisch geschoolde behandelaren, voor wetenschappelijk onderzoek en cursussen in Leiden. Belt u voor een afspraak of eventuele vragen.

Praktijk Kinder Fysiotherapie Voorschoten

Adresgegevens

Leidseweg 100
2251LG
Voorschoten
071 5610407

Beschrijving

Praktijk voor Kinderfysiotherapie "Leidseweg" in Voorschoten. Als u voor de eerste keer komt met uw kind, proberen we samen met u de problemen in kaart te brengen. Dan volgt een observatie en onderzoek, toegespitst op de problemen en de leeftijd van uw kind. Naar aanleiding van deze gegevens doen wij een therapievoorstel en spreken samen met u een behandelplan af. Als ouders bent u dus zeer nauw betrokken bij de behandeling van uw kind.

Fysiotherapie Plexxus in Voorschoten

Adresgegevens

Jan Evertsenlaan 2
2253 XG
Voorschoten
071-5769827

Beschrijving

Fysiotherapiepraktijk Plexxus in Voorschoten voor fysiotherapie, bewegen en voeding is een jong, dynamisch en enthousiast bedrijf. Voorheen alleen maar fysiotherapie, nu uniek door de combinatie van fysiotherapie, voeding en coaching. Plexxus heeft twee vestigingen: in Voorschoten en in Voorburg. Ons team bestaat uit ervaren fysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten, een diëtiste, een coach en een masseuse.

ProReha Fysiotherapie en Manuele Therapie in Voorschoten

Adresgegevens

Papelaan 85a
2252 EG
Voorschoten
071-5619694

Beschrijving

ProReha is een eigentijdse praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, actieve revalidatie en preventie in Voorschoten. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten verzorgen behandelingen voor mensen met lichamelijke klachten en begeleiden trainingen voor een ieder die klachten wil voorkomen. Verantwoord bewegen dus, onder deskundige begeleiding. ProReha beschikt over een ruime oefenzaal en diverse praktijkruimtes voor de individuele behandelingen.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Zwanenzijde in Leiden

Adresgegevens

Mussenplaats 1
2317WB
Leiden
071-5215568

Beschrijving

Alledaagse bewegingen, lopen, tillen, het gaat allemaal gedachteloos. Tot u klachten krijgt en alles pijnlijk, moeilijk of helemaal niet meer gaat. Uw fysiotherapeut, deskundig op het gebied van het bewegend functioneren van de mens, onderzoekt, behandelt, adviseert en begeleidt. Bij uw eerste bezoek wordt er een anamnese afgenomen, waarna een lichamelijk onderzoek volgt. De uitkomst hiervan wordt met u besproken en samen wordt een behandelplan opgesteld, waarna behandeling zal volgen, zo nodig bij u thuis. Het fysiotherapeutisch team van de fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde heeft expertise op het gebied van manuele therapie, bekkentherapie, handtherapie en een inspanningsbeoordeling voor mensen met Burnoutklachten en medische trainingstherapie.

Doortast, praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en (sport) Revalidatie in Leiden

Adresgegevens

Schuttersveld 91
2316 ZZ
Leiden
071-5230185

Beschrijving

Doortast is een jonge, professionele praktijk voor fysiotherapie, (sport)revalidatie en acupunctuur in Leiden. Bij pijnklachten aan het bewegingsapparaat helpen wij u met een passende, effectieve behandeling. Na het stellen van de juiste diagnose, gaan wij direct met u aan de slag. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering. U bent bij ons in vertrouwde handen. Door gebruik te maken van verschillende behandelwijzen verhelpen wij uw specifieke klachten zo snel mogelijk. Soms is fysiotherapie voldoende, in andere gevallen kan revalidatie of acupunctuur het herstel extra prikkels geven. We bieden ook groepstherapieën aan, zoals een speciaal beweegprogramma voor mensen met diabetes of COPD en groepstraining bij lage rugklachten. Ook als u vragen heeft, bent u welkom in onze praktijk. U vindt ons in het hart van Leiden, dichtbij het NS-station. Daar beschikken we over diverse behandelkamers en een grote oefenzaal. Loop gerust eens binnen, we staan u graag te woord.

Fysiotherapie Voorschoten

Adresgegevens

Prins Bernhardlaan 141
2252 GT
Voorschoten
071-5621123

Beschrijving

Praktijk voor fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, kinderbekkentherapie, urotherapie, myofeedback, funktionele electrostimulatie en seksuologie in Voorschoten.

Fysiotherapie MedSport Leiden

Adresgegevens

Dobbedreef 1b
2331 BW
Leiden
071-528 17 48

Beschrijving

Fysio-MedSport is een nieuwe Sport en Fysiotherapie club waar u terecht kunt voor fysiotherapie, revalidatie, fysio-fitness , groepslessen en vrije fitness. Ons team staat borg voor professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht in een setting van gezellig en veilig trainen.Fysio-MedSport beschikt, samen met de Tennisvereniging Stevenshof, over een kantine, kleedkamers en douchegelegenheid. Wanneer u voor het eerst bij de fysiotherapeut komt vindt er een gesprek plaats waarin getracht wordt vast te stellen wat er precies aan de hand is. Vervolgens onderzoekt de fysiotherapeut de klacht en de mogelijke oorzaken. Hieruit volgen dan de behandelmethoden. De fysiotherapeut behandelt individuele personen of groepen. Dat kan op verwijzing van een arts en sinds januari 2006 ook direct zonder verwijzing. Uw verzekering betaalt, indien u voldoende aanvullend verzekerd bent, ook dan gewoon de rekening.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Stevenshof Leiden

Adresgegevens

Theda Mansholtstraat 3
2331 JE
Leiden
071-5319328

Beschrijving

Praktijk voor Fysiotherapie & Manuele Therapie Stevenshof in het Gezondheidscentrum van de Stevenshof in Leiden.

Fysiotherapie & Manuele Therapie v.d. Klaauw Voorschoten

Adresgegevens

J.W. Frisolaan 1
2252 HA
Voorschoten
071-5610139

Beschrijving

Praktijk voor Fysiotherapie & Manuele Therapie v.d. Klaauw te Voorschoten. Wij verhelpen klachten aan het bewegingsapparaat door toepassing van specifieke drie dimensionale passieve mobilisaties aan gewrichten. Omdat iedereen uniek is in zijn eigen manier van bewegen, wordt de therapie hierop afgestemd. De gewrichtsbewegingen (de beweeglijkheid) worden geoptimaliseerd, waardoor de beweeglijkheid toeneemt en de pijn vermindert. Tijdens de behandeling worden de gewrichten van het lichaam bewogen op een zeer zachte meestal pijnvrije manier. Er is geen sprake van “kraken” of “rechtzetten”.

Fysiotherapie De Lindehoeve Voorschoten

Adresgegevens

Lindepad 1
2251PK
Voorschoten
071-5618945

Beschrijving

Fysiotherapie De Lindehoeve Voorschoten. Sinds de start in 1990 maakt onze afdeling Fysiotherapie deel uit van het bekende Gezondheidscentrum De Lindehoeve in het centrum van het Zuid-Hollandse dorp Voorschoten. Als boerderij, jongerencentrum en nu dus als gezondheidscentrum doet het gebouw al dienst sinds de zeventiende eeuw. De basis voor onze fysiotherapiepraktijk is gelegd in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, met recht dus gevestigde waarde. Aanvankelijk gestart als een praktijk van solisten zijn wij in de loop der negentiger jaren van de vorige eeuw uitgegroeid tot een samenwerkings-verband met de revalidatietrainingen als bindend middel. De deelnemers aan deze trainingen worden door de diverse verwijzers en/of behandelaars vaak aansluitend aan de algemene fysiotherapie en/of de manuele therapie doorverwezen naar de revalidatie.

Fysiotherapie Noord-Hofland Voorschoten

Adresgegevens

De Hooghkamer 88
2253JV
Voorschoten
071-5768174

Beschrijving

Fysiotherapie Noord-Hofland Voorschoten. Voor het maken van een afspraak kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Bij geen gehoor kunt u inspreken op de voicemail, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug. De praktijk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00-18:00 uur, op dinsdag tot 21:00 uur.

Fysiotherapiepraktijk Seelen Voorschoten

Adresgegevens

Leidseweg 155
2253AB
Voorschoten
071-5618515

Beschrijving

Fysiotherapiepraktijk Seelen te Voorschoten.

Roco Fysiotherapie Praktijk BV Voorschoten

Adresgegevens

Marnixstraat 18
2251KE
Voorschoten
071-5617136

Beschrijving

Roco Fysiotherapie Praktijk BV in Voorschoten.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Drs. D. Postel Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Manuele Therapie van Drs. D. Postel in Leiden.

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans te Leiden voor uw fysiotherapie in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.
Manuele Therapie - Fysiotherapie Leiden - Leiden Fysiotherapie - Webdesign Leiden