Aanmelden
| Sitemap

Fysiotherapie & Manuele Therapie Oegstgeest

Corpus Mentis, Centrum Fysiotherapie & Wetenschap te Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Corpus Mentis, Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap in Leiden. Voor uw individuele behandeling of revalidatie door academisch geschoolde behandelaren, voor wetenschappelijk onderzoek en cursussen in Leiden. Belt u voor een afspraak of eventuele vragen.

Doortast, praktijk voor fysiotherapie, acupunctuur en (sport)revalidatie te Leiden

Adresgegevens

Schuttersveld 91
2316 ZZ
Leiden
071-5230185

Beschrijving

Doortast is een jonge, professionele praktijk voor fysiotherapie, (sport)revalidatie en acupunctuur in Leiden. Bij pijnklachten aan het bewegingsapparaat helpen wij u met een passende, effectieve behandeling. Na het stellen van de juiste diagnose, gaan wij direct met u aan de slag. Daarbij kiezen we voor een persoonlijke benadering. U bent bij ons in vertrouwde handen. Door gebruik te maken van verschillende behandelwijzen verhelpen wij uw specifieke klachten zo snel mogelijk. Soms is fysiotherapie voldoende, in andere gevallen kan revalidatie of acupunctuur het herstel extra prikkels geven. We bieden ook groepstherapieën aan, zoals een speciaal beweegprogramma voor mensen met diabetes of COPD en groepstraining bij lage rugklachten. Ook als u vragen heeft, bent u welkom in onze praktijk. U vindt ons in het hart van Leiden, dichtbij het NS-station. Daar beschikken we over diverse behandelkamers en een grote oefenzaal. Loop gerust eens binnen, we staan u graag te woord.

Fysiotherapie praktijk Kempenaerstraat Oegstgeest

Adresgegevens

De Kempenaerstraat 39-C
2341GG
Oegstgeest
06 17504708

Beschrijving

Fysiotherapiepraktijk de Kempenaerstraat in Oegstgeest. Mensen komen om heel diverse redenen bij ons terecht. Fysiotherapie wordt ingezet bij allerlei klachten. Bij schouder- en rugklachten bij sportblessures, maar ook bij ademhalings-moeilijkheden of hart-klachten. Leeftijd speelt hierbij helemaal geen rol; fysiotherapie kan nuttig zijn op elke leeftijd. Wij helpen om op een verantwoorde wijze te bewegen, met uw klacht. De klacht verdwijnt, vermindert of verdere problemen worden voorkomen of beperkt. Soms is het beter dat wij u verwijzen naar andere specialisten. Indien nodig geven wij ook fysiotherapie aan huis of bij uw bedrijf.

Praktijk voor Fysiotherapie in Oegstgeest

Adresgegevens

Wijttenbachweg 35 B
2341 VX
Oegstgeest
071 5153921‎

Beschrijving

In onze praktijk voor Fysiotherapie te Oegstgeest kunt u terecht voor behandeling van hoofdpijn, whiplash, spier/fascie syndroom, chronische pijnklachten, frozen shoulder, zweepslag, trigger points, RSI, tennisarm, hernia, sportblessures een zieke of beschadigde huid.

FMT Fysiotherapie & Manuele Therapie in Leiden

Adresgegevens

Van Randwijkstraat 25
2321 KE
Leiden
071-5313200

Beschrijving

De fysiotherapiepraktijk heeft 3 belangrijke pijlers Fysiotherapie, Manueeltherapie en training. Het team bestaat uit 4 manueeltherapeuten, 3 sportfysiotherapeuten, 1 kaakfysiotherapeute, 1 lymfeoedeemtherapeute, 1 fysiotherapeut bij chronische ziektes i.o. en 2 secretaresses. Daarnaast doen we veel doelgroep bewegen o.a. Diabetes, Hartfalen, Trainen na/met Kanker, COPD, naar een gezond gewicht en fysiofitness.

Praktijk voor Fysiotherapie J.F. de Muinck Oegstgeest

Adresgegevens

Frans Halslaan 10
2343 EH
Oegstgeest
071-5174767

Beschrijving

Praktijk voor Fysiotherapie J.F. de Muinck in Oegstgeest gespecialiseerd in nekklachten, rugklachten, schouderklachten, RSI, CANS en hoofdpijn.

Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest

Adresgegevens

Terweeweg 136
2341CW
Oegstgeest
071-515 65 41

Beschrijving

De fysiotherapeut weet alles af van "de mens in beweging". Dat bewegen niet zo vanzelf sprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Degene die daar alles vanaf weet is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. Op basis van een onderzoek stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op. Een behandelplan is maatwerk. Uiteraard wordt zoveel mogelijk behandeld volgens de vastgestelde richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Fysiotherapie MedSport Leiden

Adresgegevens

Dobbedreef 1b
2331 BW
Leiden
071-528 17 48

Beschrijving

Fysio-MedSport is een nieuwe Sport en Fysiotherapie club waar u terecht kunt voor fysiotherapie, revalidatie, fysio-fitness , groepslessen en vrije fitness. Ons team staat borg voor professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht in een setting van gezellig en veilig trainen.Fysio-MedSport beschikt, samen met de Tennisvereniging Stevenshof, over een kantine, kleedkamers en douchegelegenheid. Wanneer u voor het eerst bij de fysiotherapeut komt vindt er een gesprek plaats waarin getracht wordt vast te stellen wat er precies aan de hand is. Vervolgens onderzoekt de fysiotherapeut de klacht en de mogelijke oorzaken. Hieruit volgen dan de behandelmethoden. De fysiotherapeut behandelt individuele personen of groepen. Dat kan op verwijzing van een arts en sinds januari 2006 ook direct zonder verwijzing. Uw verzekering betaalt, indien u voldoende aanvullend verzekerd bent, ook dan gewoon de rekening.

Sport Medisch Centrum Oegstgeest

Adresgegevens

Locatie Lange Voort 2c
2341 KA
Oegstgeest
071-515 7801

Beschrijving

Sport Medisch Centrum Oegstgeest biedt fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en training. Binnen de praktijk zijn onder de diverse fysiotherapeuten specialisaties aanwezig. Daarnaast bieden wij diverse beweeg- en sportmogelijkheden en een samenwerking met andere paramedische diensten.

Fysiotherapie & Manuele therapie Boerhaaveplein Leiden

Adresgegevens

Boerhaaveplein 17
2343LT
Oegstgeest
071-5175565

Beschrijving

Fysiotherapie & Manuele therapie Boerhaaveplein in Leiden.

Kinderfysiotherapie Ërika Velders Oegstgeest

Adresgegevens

Jan Campertlaan 24
2343DH
Oegstgeest
071-5153599

Beschrijving

Kinderfysiotherapie Ërika Velders in Oegstgeest.

M&M, Centrum voor Preventieve en Curatieve Fysiotherapie Oegstgeest

Adresgegevens

Starkenborglaan 6
2341BM
Oegstgeest

Beschrijving

M&M, Centrum voor Preventieve en Curatieve Fysiotherapie in Oegstgeest.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Drs. D. Postel Leiden

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Manuele Therapie van Drs. D. Postel in Leiden.

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans

Adresgegevens

Herenstraat 39
2313AE
Leiden

www.leidenfysiotherapie.nl

Beschrijving

Fysiotherapie & Wetenschap Hurkmans te Leiden voor uw fysiotherapie in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten en Zoeterwoude.
Manuele Therapie - Fysiotherapie Leiden - Leiden Fysiotherapie - Webdesign Leiden